latinica  ћирилица
13/11/2018 |  08:41 ⇒ 11:28 | Autor: RTRS

Ronaldo i Ibrahimović uživali uz Novaka!

Dva svjetska fudbalska asa, Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović pojavili su se u Londonu na prvom meču Novaka Đokovića na završenom Masetrsu protiv DŽona Iznera.
Kristijano Ronaldo sa porodicom - Foto: Getty Images
Kristijano Ronaldo sa porodicomFoto: Getty Images

Možda svjetski broj 1 nije popularan kao Rodžer Federer ili Rafael Nadal, ali svakim danom stiče sve više poštovalaca, i među svjetskom džet set elitom.

Na tribinama "Q2 arene" tako su se našli Kristijano Ronaldo, fudbaler Јuventusa, i Zlatan Ibrahimović koji je nedavno završio sezonu u američkoj MLS ligi.

đoković, ibrahimović

"Više volim da imam kontakt sa loptom nogama, ne volim mnogo da koristim ruke. Novak je upoznao moju djecu i bili su veoma uzbuđeni zbog toga. Oni se ne bave tenisom već fudbalom i borilačkim vještinama. Bili su baš srećni da ga upoznaju, on je baš dobar momak. Isti je na televiziji i uživo. Postoje sportisti koji nisu isti na TV-u i u pravom životu, ali Novak jeste. Ima dobar smisao za humor i pozitivan stav, lako je družiti se s njim", izjavio je Ibrahimović.

Šveđanin je dao svoje mišljenje o tome ko će osvojiti Završni masters u Londonu.

"Nadam se da će Đoković to biti. Imao je dobru sezonu. Ovo je posljednji turnir prije sljedeće sezone i nadam se da će ga osvojiti", dodao je Zlatan.

A Kristijano Ronaldo  u London je stigao sa porodicom sa kojom je pratio meč , u kojem je slavio srpski teniser bez ikakvih problema.

Ronaldo je iskoristio priliku da dođe na ovaj meč jer je u fudbalu počela reprezentativna pauza, a on je odlučio da ne nastupi za svoju selekciju u narednom ciklusu Lige nacija. Portuglaski as se sjajno zabavljao sa porodicom tokom meča, a kamere su zabilježile  i snimak kada je jedna loptica završila kod njegovog "boksa".