latinica  ћирилица
14/11/2018 |  13:49 ⇒ 16:22 | Autor: SRNA

U četvrtak svježe, ali pretežno sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje malo svježije i pretežno sunčano vrijeme uz malu, a poslije podne umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu do 18 Celzijusovih stepeni.
Sunčano - Foto: RTRS
SunčanoFoto: RTRS

Ujutro će biti oblačno u centralnim i istočnim krajevima, oko rijeka i po kotlinama magla ili povećana oblačnost, a u Hercegovini i na sjeveru vedro sa malo oblaka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno sunčano sa malo oblaka i svježije. Poslije podne umjereno naoblačenje u većini krajeva, a u Hercegovini u večernjim časovima.

Vjetar slab do umjeren, sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura.

Јutarnja temperatura od minus jedan do pet, na jugu od šest do 11, a dnevna od osam do 14, na jugu i do 18 Celzijusovih stepeni, podaci su Federalnog hidrometerološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Čemerno, Han Pijesak i Kalinovik devet, Sokolac 10, Mrakovica 11, Foča, Gacko i Sarajevo 12, Nevesinje 13, Drinić, Krupa na Uni i Srebrenica 14, Bijeljina, Doboj, Mrkonjić Grad, Višegrad i Zvornik 16, Banjaluka i Prijedor 17, Bileća 18, Trebinje 20, Mostar 21, te Neum 22 Celzijusova stepena.