latinica  ћирилица
20/11/2018 |  12:37 ⇒ 14:24 | Autor: SRNA

Čubrilović: MUP garant bezbjednosti Srpske i njenih građana

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske garant bezbjednosti Republike i njenih građana, čiji pripadnici profesionalnim radom i angažmanom daju znatan doprinos stabilnosti i razvoju Republike i svih njenih organa i institucija.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTV Slobomir
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTV Slobomir

"Ponosni smo što je MUP Republike Srpske jedna od najprofesionalnijih bezbjednosnih institucija u regionu. Policija Srpske garant je stabilnosti, mira i poštovanja vladavine zakona i bezbjednosti svih naših građana", naveo je Čubrilović u čestitki povodom krsne slave MUP-a Sveti arhangel Mihailo - Aranđelovdan.

On je naveo da je proslava krsne slave prilika da se oda priznanje pripadnicima policije Srpske koji su živote dali u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu za stvaranje Republike Srpske i odbranu slobode srpskog naroda.

"Јake i profesionalne policijske snage temelj su jake, sigurne i stabilne Republike Srpske", istakao je Čubrilović u čestitki koju je u svoje i u ime Narodne skupštine uputio ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i pripadnicima ove službe.