latinica  ћирилица
11/12/2018 |  14:50 | Autor: infobijeljina.com

Bijeljina: Partner za postavljanje klizališta odustao, traži se novi

Bijeljinsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine traga za novim partnerima koji bi u gradu mogli organizovati prazničnu manifestaciju koja uključuje i postavljanje klizališta, jer je lice sa kojim su vođeni pregovori oko ovog partnerstva odustalo.
Bijeljina, partner za postavljanje klizališta odustao (Foto: infobijeljina.com) -
Bijeljina, partner za postavljanje klizališta odustao (Foto: infobijeljina.com)

Na pitanje da li će klizalište u gradu biti postavljeno do Nikoljdana, kako je to ranije najavljeno, u resornom odjeljenju kažu da trenutno ne mogu dati nikakvu preciznu informaciju o tome.

"Lice sa kojim su vođeni pregovori oko postavljanja "zimskog sela" odustalo je od pregovora, a mi smo u pokušaju da nađemo novog partnera koji će moći postaviti klizalište ili organizovati manifestaciju u vidu "zimskog sela", navedeno je u odgovoru.

Ono što će tradicionalno biti dio novogodišnjeg i božićnog dekora u centru grada jesu ulične tezge za koje će se odobrenja izdavati na osnovu odluke gradonačelnika od 10. decembra ove godine.

"Odobrenja će se izdavati u periodu od 15. decembra ove do 15. januara iduće godine, a visina komunalne takse za korišćenje javne površine za postavljanje tezge u ovom periodu je 300 KM", navode u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove.

Šta je "zimsko selo" osim klizališta trebalo još da uključi kao ponudu za sada ostaje nepoznato, kao i razlog zbog koga je potencijalni partner odustao od ovog posla.