latinica  ћирилица
11/12/2018 |  15:49 ⇒ 18:04 | Autor: RTRS

Sestre Spasojević učesnice akcije "S ljubavlju hrabrim srcima"

U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", 23. decembra, u Banskom dvoru u Banjaluci biće održano Donatorsko veče, na kojem će nastupiti mladi talenti iz cijele Republike Srpske. Djeca su se rado odazvala pozivu predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, da budu njeni partneri u ovoj akciji. Među njima su i sestre Spasojević iz Zvornika.

Ana i Irena Spasojević iz Zvornika svojim divnim vokalima očarale su svakog ko ih je bar jednom čuo. Mogu se pohvaliti brojnim uspjesima na muzičkim festivalima i takmičenjima talentata. Posebno Ana, koja osim časova pjevanja, pohađa i muzičku školu, odsjek klavir, a namjerava da se, i kad odraste, nastavi baviti muzikom.

Ipak, najljepše zvuče kad pjevaju u duetu. Svjesne koliko podrška i pomoć drugome znači, s velikim oduševljenjem su se odazvale pozivu predsjednice Republike Srpske da budu njene partnerke u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima".

I dok spremate novogodišnje poklone za svoje najmilije, Sestre Spasojević vas podsjećaju da se sjetite i onih prema kojima život nije bio tako milostiv i da ih bar malo usrećite pozivom na broj 1411. Koliko jedan korak ili prvi zagrljaj znače za jedno dijete, ne može se izmjeriti novcem.