latinica  ћирилица
12/12/2018 |  10:49 ⇒ 11:03 | Autor: TANЈUG

Mbape: Odlično mi je bilo u Beogradu

Najbolji mladi fudbaler svijeta Kilijan Mbape, nakon što je sa golom i dvije asistencije učestvovao u pobjedi Pari Sen Žermena nad Crvenom zvezdom (4:1) u Ligi šampiona, poručio je da se odlično osjećao u atmosferi 55.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić".
Kilijan Mbape - Foto: Getty Images
Kilijan MbapeFoto: Getty Images

Mbape je poslije utakmice stigao i da se našali u razgovoru sa francuskim novinarima, a među njima je bio i izvještač Tanjuga koji je uspio da postavi pitanje.

"Kako sam se osjećao u ovakvoj atmosferi? Odlično, a Vi?", nasmijao je sve prisutne 19-godišnji Mbape i uputio se prema klupskom autobusu.

Mbape, koji prethodno nije stao ispred srpskih novinara, kaže da je ekipa Pari Sen Žermena napravljena da zna kako da se nosi u vrućem ambijentu.

"Puno sam slušao o ovoj atmosferi i tačno je da je bilo veoma lijepo. Bili smo na visokom nivou i ostvarili smo cilj. Došli smo u Beograd po prolaz i na najbolji način odgovorili".

Mbape naglašava da je privilegija da u napadu igra sa Edinsonom Kavanijem i Nejmarom da Silvom.

"Imam šansu da igram sa najboljim igračima svijeta. Kada smo na nivou kao protiv Crvene zvezde onda je dobro za sve nas. Imamo dokazane igrače, Kavani je najbolji strijelac u istoriji kluba, a Nejmar jedan od najboljih na svijetu", zaključio je on.

Fudbaleri Pari Sen Žermena sa 11 bodova završili su na prvom mestu C grupe Lige šampiona, dva više od Liverpula sa kojim je otišao u osminu finala i Napolija, dok je Zvezda imala četiri boda.