latinica  ћирилица
18/12/2018 |  14:17 | Autor: SRNA

U srijedu pretežno sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se, nakon veoma hladnog i vedrog jutra, očekuje pretežno sunčano vrijeme, uz dnevnu temperaturu od minus dva do osam stepeni Celzijusovih.
Zima - Foto: RTRS
ZimaFoto: RTRS

Јutro će biti vedro i hladno, u planinama veoma hladno, a oko rijeka i po kotlinama magla ili niska oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana će biti sunčano i prohladno sa malo oblaka, a u pojedinim kotlinskim predjelima i oko rijeka magla će se zadržavati, dok će prema večeri doći do postepenog naoblačenja, prvo na zapadu.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 12, Јajce i Han Pijesak minus četiri, Sarajevo i Tuzla minus jedan, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Zvornik i Sanski Most nula, Bihać, Brčko, Foča, Bugojno i Zenica jedan, Livno tri, Drvar pet, Bileća, Mostar i Široki Brijeg osam, Trebinje devet, Stolac 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih.