latinica  ћирилица
11/01/2019 |  07:59 ⇒ 07:59 | Autor: SRNA

Danas oblačno sa snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa snijegom u većini krajeva, koji će tokom dana prestati da pada.
zima - Foto: FONET
zimaFoto: FONET

Јutro oblačno i hladno sa jakim mrazom, a tokom dana oblačno, mjestimično sa snijegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana padavine će polako slabiti i sve će biti više suvog vremena.

Najviša temperatura od minus tri do tri, u višim predjelima od minus šest stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a u Hercegovini umjerena bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus 13, Čemerno minus devet, Han Pijesak minus sedam, Gacko i Sokolac minus pet, Livno i Sarajevo minus tri, Bugojno, Višegrad, Mrkonjić Grad, Srebrenica i Tuzla minus dva, Bijeljina, Doboj, Široki Brijeg i Trebinje minus jedan, Bihać, Gradačac, Novi Grad, Sanski Most i Zenica nula, Banjaluka, Brčko, Doboj i Prijedor jedan, Mostar i Neum četiri i Stolac pet stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Han Pijesak 101, Srebrenica 44, Čemerno 34, Sokolac 31, Bileća 23, Rudo 22, Višegrad i Mrkonjić Grad 19, Gacko 18, Bijeljina i Doboj sedam, Krupa na Uni tri i Novi Grad dva centimetra.