X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
12/01/2019 |  10:04 | Izvor: SRNA

Јednomjesečna akcija besplatnih mamografija od 21. januara

Јednomjesečna akcija besplatnih mamografskih pregleda u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu, koja se organizuje uz finansijsku pomoć Olimpijskog centra /OC/ "Јahorina", počeće 21. januara, a ne kao što je ranije bilo najavljeno, 14. januara.
Bolnica Srbija - Foto: RTRS
Bolnica SrbijaFoto: RTRS

Iz Bolnice "Srbija" saopšteno je da je termin otpočinjanja akcije besplatnih mamografija pomjeren zbog velikog broja neradnih dana početkom ovog mjeseca, zbog čega nije bilo moguće obavljanje svih neophodnih priprema u ovoj bolnici i OC "Јahorina".

Besplatne mamografije će se raditi u kabinetu za mamografiju Bolnice "Srbija" svakog radnog dana od 21. januara do 22. februara u periodu od 9.00 do 13.00 časova.

Sve zainteresovane pacijentkinje starije od 40 godina i pacijentkinje mlađe od 40 godina sa medicinskom indikacijom mogu zakazati pregled na broj telefona 065/457-424 ‬ od 10.00 do 12.00 časova svakog radnog dana, počevši od 15. januara.

Na pregled treba da ponesu zdravstvenu knjižicu radi evidencije.

Bolnica "Srbija" izrazila je posebnu zahvalnost OC "Јahorina" na iskazanoj odgovornosti prema građanima Sarajevsko-romanijske regije.

"I do sada je OC `Јahorina` svojim humanim gestovima pomagao našu bolnicu, pa se nadamo da će se to nastaviti i u narednim godinama", navodi se u saopštenju Bolnice "Srbija".