latinica  ћирилица
18/01/2019 |  19:21 | Autor: Agencije

Sanja Malagurski ponovo u Crvenoj zvezdi

Odbojkašice Crvene zvezde jače su za korektorku Sanju Malagurski. Ona se poslije deset godina vratila u crveno-bijelu porodicu i svakako predstavlja veliko pojačanje.
Sanja Malagurski (foto: OK Crvena Zvezda) -
Sanja Malagurski (foto: OK Crvena Zvezda)

Poslije Tijane Malešević crveno-bijeli dres ponovo je zadužila i Sanja Malagurski, koja nije krila oduševljenje što je ponovo u klubu.

"Sada je tačno 10 godina od kada sam prvi put došla u Crvenu zvezdu. Osjećaj je, kao i uvijek, divan kada dođem ovdje i kada uđem u prostorije kluba ili našu halu. Provela sam u Zvezdi dvije jako lijepe godine. Kada sam odlazila ostala sam svima u divnom odnosu i kontaktu tako da se osjećam kao da nisam ni odlazila", izjavila je korektorka crveno-bijelih.

Sa Crvenom zvezdom Sanja je 2011. godine osvojila titulu šampiona i Kup Srbije, a bila je i član tima 2009/10 kada je osvojena duplu krunu, ali je zbog povrede prpopustila skoro cijelu sezonu.

"Te prve godine mi se na žalost dogodio peh. Operisala sam koljeno, ali sam bila uz ekipu i sa Zvezdom imam dvije duple krune koje su za mene imale jako veliki značaj", rekla je Sanja Malagurski.

Sa reprezentacijom Srbije je osovjila titulu šampiona Evrope 2011. godine, a u svojoj bogatoj riznici između ostalog ima i tri zlatne medalje iz Evropske lige i tri bronzane sa finalnih turnira FIVB Gran prija.

Iz Crvene zvezde Malagurski je otišla u Asistel iz Novare (Italija), potom u Vila Korteze (Italija), Moliko Osasko (Brazil), Hemik Police (Poljska), Trabzon (Turska), Montekjari (Italija) i Bergamo (Italija).