latinica  ћирилица
07/02/2019 |  18:19 ⇒ 18:55 | Autor: SRNA

Đurević: Koalicija stabilna, moguća šira podrška za naredne izbore

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je danas na sastanku sa predsjednicima opštinskih odbora SNSD-a, SP-a, SNS-a i DNS-a da je koalicija stabilna, te da je moguće proširenje koalicionih partnera.
Mladen Đurević sa Perom Petrovićem, Željkom Ševrtom, Miladinom Milićevićem i Mladenkom Tasićem - Foto: SRNA
Mladen Đurević sa Perom Petrovićem, Željkom Ševrtom, Miladinom Milićevićem i Mladenkom TasićemFoto: SRNA

"U lokalnom parlamentu imamo još odbornika koji su prišli koalicionoj većini i vjerujem da ćemo zajedno sa njima na narednim izborima dogovoriti zajednički nastup i da ćemo imati veću podršku stranaka i pojedinaca", naveo je Đurević.

On je istakao da koalicija savršeno funkcioniše i da se o svemu otvoreno razgovara.

"Ovo je složan tim koji želi Višegradu samo najbolje, da se pospješi standard ljudi u svim segmentima i siguran sam da ćemo u našim namjerama uspjeti", istakao je Đurević.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović rekao je da je analizirano ono što je urađeno u prethodnom periodu i dogovoreno kako da se radi u narednom periodu.

"Koalicija dobro radi, imamo određenih naznaka da će biti proširenja koalicije. Naš plan je da naredne godine podržimo Đurevića opet za načelnika, jer svoj posao radi kako treba", dodao je Petrović.

Predsjednik Opštinskog odbora SP Višegrad Željko Ševrt rekao je da su na svim sjednicama Skupštine opštine donesene odluke koje su dobre za grad.

"Opština kroz stipendiranje studenata nastoji da pomogne sve mlade ljude, a mi se nadamo da će oni po završetku studija doći sa znanjem u ovaj grad i ovdje formirati svoje porodice", dodao je Ševrt.

Predsjednik Opštinskog odbora SNS-a Višegrad Miladin Milićević rekao je da je ova vlast dobro radila, ali da očekuje da će se rezultati tek vidjeti, te da su u planu mnogi infastruktrni radovi.

"Izvršna vlast je zadovoljavajuća, načelnik dobro obavlja svoj posao i vjerujem da će tako biti i u narednom periodu", dodao je Milićević.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Višegrad Mladenko Tasić rekao je da su zadovoljni funkcionisanjem koalicije.

"Trudili smo se da najbolje kadrove koje smo imali delegiramo na funkcije. Prateći rad načelnika koji ima veliku energiju, zadovoljni smo njegovim radom, a mi ćemo nastojati da svojim radom pomognemo rad u interesu svih", dodao je Tasić.