latinica  ћирилица
07/02/2019 |  18:24 ⇒ 08/02/2019 | 07:45 | Autor: SRNA

Višković sutra u Trebinju

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće sutra u Trebinju sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Mirkom Ćurićem.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Sastanak će biti održan u Gradskoj upravi sa početkom u 8.00 časova, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Višković će u 8.30 časova razgovarati sa članovima trebinjskog Gradskog savjeta, a nakon sastanka predviđene su izjave za novinare.

Predsjednik Vlade Srpske razgovaraće sutra sa rukovodstvima "Hidroelektrana na Trebišnjici" /HET/ i Hidroelektrane "Dabar".

Nakon sastanka, koji će početi u 10.00 časova u sjedištu HET-a u Trebinju, predviđene su izjave za novinare.

U 11.00 časova Višković će na radnom doručku razgovarati sa privrednicima grada Trebinja. Nakon sastanka u zgradi "Elektroprivrede Republike Srpske" u Trebinju biće objavljeno saopštenje.

Višković će u 13.00 časova u trebinjskom Kulturnom centru prisustvovati prezentaciji "Idejno rješenje spomen-sela u Mrkonjićima" koja će biti održana u okviru 6. naučnog skupa "Teologija u javnoj sferi".

Premijer Republike Srpske razgovaraće sutra sa rukovodstvom trebinjskog građevinskog preduzeća "Herc gradnja". Nakon sastanka, koji će biti održan u upravi preduzeća u 13.30 časova, planirane su izjave za novinare.

Višković će se u 15.15 časova sastati sa Njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem.

Nakon sastanka u zgradi Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske predviđene su izjave za novinare.