latinica  ћирилица
07/02/2019 |  20:21 ⇒ 20:23 | Autor: SRNA

Rajaner: London prijestonica ljubavi za Valentinovo

Anketa "Rajanera" pokazala je da je London najomiljena destinacija za vikend "Valentinovo" drugu godinu zaredom, dok su Rim i Milano sljedeće najpopularnije destinacije.
Rajaner - Foto: RTRS
RajanerFoto: RTRS

 Holandija, Francuska i Belgija najpopularnije su destinacije za parove, Italija, Grčka i Irska su najpopularnije destinacije za individualce, a skoro 30 odsto putnika za "Valentinovo" nekuda će otputovati sami, saopštio je "Rajaner".

U saopštenju se navodi da će ta avio-kompanija prevesti 1,3 miliona korisnika za vikend "Valentinovo" /između 14. i 17. februara/ "i upravljaće sa više od 1.800 ljubavlju napunjenih letova na sam dan Valentinova".

 "Kako bi proslavili, `Rajaner` je najavio rasprodaju za putovanja u februaru s cijenama karata od 9,99 evra. Ova ponuda dostupna je za rezervaciju do petka u ponoć /15. februara/, tako da bi korisnici trebalo brzo da se uloguju na www.ryanair.com i rezervišu svoje mjesto", ističu iz "Rajanera".

U saopštenju se dodaje da su za sve koji traže "last-minit" romantičan poklon, "Rajanerovi" vaučeri za "Valentinovo" takođe "dostupni na www.ryanair.com od samo 25 evra, omogućujući poklon putovanja na jednu od 230 destinacija".

"Bilo da putuješ s voljenom osobom ili jednostavno želiš pobjeći od svega, ljubav je u zraku i nama je zadovoljstvo što možemo prevesti više od 1,3 miliona ljudi preko Evrope za ovo Valentinovo. Za one kojima treba last-minit romantična inspiracija, pokrenuli smo rasprodaju s cijenama od samo 9,99 evra", rekla je Robin Kili iz "Rajanera".

Prema njenim riječima, budući će ova "nevjerovatno niska ponuda brzo biti razgrabljena, korisnici bi trebalo da se uloguju na www.ryanair.com već danas i izbjegnu slomljeno srce".