latinica  ћирилица
11/02/2019 |  17:42 ⇒ 17:42 | Autor: TANЈUG

Ivanić: Zvezda iskorak u karijeri (VIDEO)

Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić". Ivanić je izjavio da je veoma srećan što je stigao u tako veliki klub i da jedva čeka da zaigra u "crveno-bijelom" dresu.

- Presudilo je to što sam želio iskorak u karijeri. Uvijek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba - rekao je Ivanić na promociji u Medija centru stadiona Rajko Mitić.

On je dodao da je spreman da debituje, da osjeća pozitivan pritisak zbog transfera i da će sigurno znati da se izbori sa velikim očekivanjima.

- Na treneru je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što prije. Na meni je da radim i da čekam šansu.

Ivanića je u Zvezdi sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač u Bjelorusiji.

- Naravno da mi znači što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub o kome sve znam. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba djeteta - istakao je Ivanić.