latinica  ћирилица
21/02/2019 |  16:48 | Autor: SRNA

Đurić: Borba Aleksandra Vučića daje rezultate

Histerični pozivi Kadrija Veseljija za regionalno ujedinjenje protiv Srbije i njenog predsjednika najsnažnija je potvrda koliko se Aleksandar Vučić nepokolebljivo bori za državne i nacionalne interese građana Srbije, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
Marko Đurić - Foto: RTRS
Marko ĐurićFoto: RTRS

- Ta borba očigledno daje rezultate i to najopasnijeg među Albancima čini nervoznim i uplašenim do te mere da najavljuje povratak u šumu gde je svojevremeno i pekao svoj kriminalni i teroristički zanat - naveo je Đurić u pisanoj izjavi za medije.

On je istakao da je jasno da su najveća prijetnja stabilnosti regiona upravo Veselji i njegovi politički istomišljenici i da je apsurdno da on u front protiv Srbije poziva Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru, dvije države koje su najugroženije velikoalbanskom politikom Kadrija Veseljija, saopšteno je Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Predsjednik Skupštine samoproglašenog Kosova Kadri Veselji izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom, ali je lično spreman da se suoči sa Srbijom i pozvao Makedoniju i Crnu Goru da se sa Prištinom "svi okupe protiv Srbije"