latinica  ћирилица
12/03/2019 |  15:15 ⇒ 17:00 | Autor: RTRS

Vođa Noćnih vukova čestitao Dodiku rođendan: U Vas su uprte oči cijele Srbije

Predsjednik ruskog moto-kluba Noćni vukovi Aleksandar Zaldastanov Hirurg čestitao je 60. rođendan predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.
"Noćni vukovi" - Foto: RTRS
"Noćni vukovi"Foto: RTRS

Zaldastanov je u čestitiki naveo da je Dodik "nesalomivi vođa, koji je svim srcem uz svoj narod, koji se požrtvovano i hrabro bori za istinu".

- Vi ste nada majke Srbije u preporod. Vi ste jedini od svih balkanskih i evropskih političara koji se istinski, a ne riječima, bori za njenu budućnost, i u koga su, sa nadom, uprte oči cijele Srbije! Vi ste jedini čovjek koji stoji na putu podlim planovima naših zajedničkih neprijatelja, koji, uz pomoć izdajnika i prevrtljivaca različitih vrsta, žele da pretvore Republiku Srpku u obespravljenu koloniju pod spoljašnjim antisrpskim protektoratom i koji je na prevaru uvlače u NATO - organizaciju koja je protivprirodna ponosnom srpskom narodu - naveo je Zaldastanov u čestitiki objavljenoj na Fejsbuku.

- Neka vas Gospod sačuva i štiti od zamki i podmetanja koje Vam postavljaju dvolični "prijatelji" i podmukli neprijatelji, neka obasja put kojim idete prema ostvarenju svog sna, uz molitve Svetog Nikolaja Srpskog - poručio je Zaldastanov.

Goran Tadić, potpredsjednik Moto kluba Noćni vukovi Republike Srpske, uručio je Dodiku rođendanski poklon.