latinica  ћирилица
12/03/2019 |  20:03 ⇒ 20:11 | Autor: RTRS

Sa studentskom karticom besplatno na utakmice Borca

Studenti smješteni u Studentskom centru Nikola Tesla ubuduće će besplatno moći da gledaju prvenstvene i prijateljske utakmice Rukometnog kluba Borac, Fudbalskog kluba Borac, Odbojkaškog kluba Borac i Omladinskog košarkaškog kluba Borac!
Paviljon 2 Studentskog doma "Nikola Tesla" - Foto: RTRS
Paviljon 2 Studentskog doma "Nikola Tesla"Foto: RTRS

Ovo je rezultat danas potpisanog ugovora između predstavnika Јavne ustanove Studentski centar Nikola Tesla i pomenutih banjalučkih kolektiva. Paraf je stavljen u Trofejnoj sali Gradskog stadiona.

– Prije svega, želim da se zahvalim mojim prijateljima, sportskim radnicima na odgovornim pozicijama. Plan je bio da studentima ponudimo nešto više. Zajedno sa našim sportskim saradnicima došli smo na ideju da svim studentima koji su smješteni u centru, pored dnevnih i noćnih sadržaja, omogućimo da svoje slobodno vrijeme provedu u sportskim arenama. Studenti tako imaju priliku da budu više uključeni u sport, ali i da daju klubovima podršku na putu do ostvarenja njihovih ambicija. Želja je da što više njih bude na utakmicama, te da se maknu od negativnih stvari – izjavio je direktor Studentskog centra Nikola Tesla Dragoslav Topić.

Prema njegovim riječima, vodeći ljudi centra neće stati na ovome. U planu je saradnja sa još sportskih klubova, ali i sa subjektima iz drugih sfera.

– Radimo na promociji i jačanju centra. U planu je sličan dogovor na polju kulture. Tu prije svega mislim na Narodno pozorište Republike Srpske, Studentsko pozorište, Gradsko pozorište Јazavac i Narodnu i univerzitetsku bibilioteku Republike Srpske. Cilj je da studenti sa karticama dobiju određene popuste u ovim ustanovama. Uz to, u kontaktu smo sa pojedinim privrednim subjektima. Oni su nam obećali podršku i popust za studente prilikom kupovine određenih proizvoda – zaključio je Topić.

Izvor: srpskacafe