latinica  ћирилица
13/03/2019 |  10:16 ⇒ 20:36 | Autor: SRNA

Lukač pohvalio policajce koji su spasili dva djeteta na Dobrinji

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač pohvalio je sedmoricu pripadnika Policijske stanice Istočna Ilidža koji su hrabrim i nesebičnim podvigom spasili živote dva djeteta, te ugasili požar i tako ponovo pokazali humanu stranu policijskog posla, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Dragan Lukač - Foto: SRNA
Dragan LukačFoto: SRNA

Lukač je pohvalio policajce Dobru Skakavca, Mirzu Kahrovića, Radomira Cerovinu, Bojana Šilja, Miodraga Boškovića, Nikolu Simanića i Denisa Koldžića.

Policajci Dobro Skakavac i Mirza Kahrović su u ponedeljak, 11. marta, brzom intervencijom u naselju Dobrinja, iz stana u potkrovlju petospratne zgrade kojeg je zahvatio požar, izvukli dječake od sedam i devet godina koji su bili u životnoj opasnosti.

Za to vrijeme ostali policajci su lokalizovali požar, te na taj način spriječili dalje širenje vatre do dolaska pripadnika Terenske vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

- Na ovaj način policijski službenici MUP-a Republike Srpske su još jednom pokazali da su spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge i zato zaslužuju svaku pohvalu - navodi se u saopštenju.