latinica  ћирилица
13/03/2019 |  12:11 ⇒ 12:12 | Autor: B92

Real sprema ponudu za Milinković-Savića

Sergej Milinković-Savić ne blista ove sezone, ali i dalje privlači pažnju najvećih evropskih klubova.
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/) -
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/)

Milinković-Savić je, kako prenosi "El Chiringuito TV", privukao pažnju novog-starog trenera nikog drugog no Real Madrida, Zinedina Zidana.

Francuski stručnjak se odmah po povratku u Madrid "bacio" na planiranje sastava za sledeću sezonu, a pored Edena Azara,a Kilijana Mbapea, Lukasa Ernandeza i ostalih pominjanih fudbalera on je od Florentina Peresa zatražio da mu dovede i Sergeja.

Pomenuta španska televizija dobila je na kredibilitetu jer je tačno predvidela upravo povratak Zidana u "kraljevski klub", tako da bi, ako i ovaj put budu u pravu, Milinković-Savić narednog leta konačno mogao da promeni sredinu i napustio Lacio.

Milinković-Savić je krajem prošle sezone bio na radaru najvećih evropskih klubova poslije odlične sezone u kojoj je zablistao sa 14 golova i devet asistencija, ali mu je cijena opala poslije prosječnog Mundijala i nedovoljno dobrih igara ove sezone.

Dvadesetčetvorogodišnji Srbin je na 31 meču ove sezone postigao tek četiri gola, uz dvije asistencije, ali to nije razuvjerilo Zidana.

Kako prenosi Eurosport, Sergej nije jedini fudbaler iz Serije A za kojeg je zainteresovan Zidan. Naime, on bi želio da dobije stamenog vezistu Napolija Alana, za kojeg su Napolitanci ranije rekli da nije na prodaju.