latinica  ћирилица
18/03/2019 |  14:45 | Autor: SRNA

Dva lica uhapšena zbog nanošenja povreda 26-godišnjaku u Kneževu

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su lišili slobode dva lica zbog nanošenja povreda dvadesetšestogodišnjaku u Kneževu.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Јuče oko 19.50 časova, na regionalnom putu Kneževo-Travnik, u ulici Drage Vranješa u Kneževu, zbog preticanja u vožnji došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio povrede.

- O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će se i izvršiti kvalifikacija događaja - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se navodi da je jedno lica lišenih slobode pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti.

- U skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostaviće se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a Republike Srpske, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti - navedeno je u saopštenju.