latinica  ћирилица
18/03/2019 |  16:18 ⇒ 16:23 | Autor: RTRS

Stanivuković priznao da nije predao peticiju protiv poskupljenja vode

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković priznao je danas da nije predao peticiju protiv poskupljenja vode sa navodnim potpisima 3.000 sugrađana, uprkos njegovim tvrdnjama od 6. februara ove godine, kad je izveo performans sa navodnom predajom peticije ispred Gradske uprave.
Draško Stanivuković - Foto: RTRS
Draško StanivukovićFoto: RTRS

U reagovanju na današnji tekst portala banjaluka.net, u kojem se navodi da Skupština grada nikada nije primila navodnu peticiju, Stanivuković sada tvrdi da mu je to bilo onemogućeno, ne nudeći objašnjenje kako mu je bilo ko mogao onemogućiti da ode na skupštinski protokol i preda navodnu peticiju.

- Šta mijenja to što smo formalno bili onemogućeni da predamo peticiju? Znači li to da potpisi više od 3.000 građana ne vrijede i da se time nezadovoljstvo građana briše - naveo je Stanivuković u opširnom saopštenju za medije.

Stanivukovićeva reakcija uslijedila je nakon što je banjaluka.net objavila zvaničnu potvrdu iz Skupštine grada po kojem peticija nikada nije predana ni u Gradsku upravu ni u Skupštinu grada, uprkos njegovim tvrdnjama od 6. februara, kad je, sa navodnim potpisima u rukama, došao pred Gradsku upravu, tvrdeći da je predao peticiju.