latinica  ћирилица
18/03/2019 |  17:36 | Autor: sputniknews.com

Đukanović u Njemačkoj demantuje optužbe Kneževića

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović demantovao je navode insajdera Duška Kneževića da je od njega primio novac i da postoji snimak na kojem se to vidi.

- Tog novca nema, niti ga može biti. Da sam želio da dozvolim da može sa mnom da pravi bilo kakve dilove u biznisu, imao sam kad to da uradim za ovih 30 godina - kazao je Đukanović tokom predavanja u Njemačkom društvu za spoljnu politiku u Berlinu. 

On je, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da je riječ o potrebi čovjeka koji je pobjegao iz Crne Gore nakon što se našao na pravnom udaru države i koji pokušava da svoju odgovornost zakamuflira iznoseći optužbe na račun svih relevantnih ljudi u vlasti, uključujući i njega.

- On to ne skriva. Čovjek se samo predstavlja kao insajder i želi da se predstavi bližim vlasti nego što jeste. Do sada smo čuli mnoštvo njegovih optužbi za koje nije bilo nijednog argumenta. Njegovim optužbama se služe oni koji žele da promijene vlast mimo rezultata izbora i mene kao simbola vlasti, kojeg bi posebno željeli da promijene - istakao je Đukanović.