latinica  ћирилица
18/03/2019 |  17:57 | Autor: SRNA

Kolašin: Braća nakon kraće rasprave ubila čovjeka

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je uhapsila braću M.B. /62/ iz Podgorice i M.B /52/ iz Kolašina za koje se sumnja da su pored seoskog puta u Redicama kod Kolašina tupim tvrdim predmetima ubila R.B. /61/ nakon kraće rasprave.
Policija Crne Gore (Foto: Policija Crne Gore) -
Policija Crne Gore (Foto: Policija Crne Gore)

Tijelo R.B. zatečeno juče oko 6.50 časova pored puta u selu Redice, opština Kolašin, što je prijavljeno Dežurnoj službi odjeljenja bezbjednosti Kolašin.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika forenzičkog centra, kao i obducenta Kliničkog centra i uviđajem je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja", saopšteno je iz crnogorske policije.

Policija navodi da su izuzeti tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u forenzički centar radi vještačenja, a tijelo R.B. upućeno je u Klinički centar radi obdukcije.

Sumnja se da su braća M.B. i M.B, nakon kraće rasprave, lišila života R.B. udarcima tvrdim i tupim predmetom u glavu, saopšteno je iz crnogorske policije.

Osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo.