latinica  ћирилица
25/03/2019 |  14:04 ⇒ 14:05 | Autor: SRNA

U utorak kiša u nižim i snijeg u višim predjelima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u utorak se očekuje oblačno i hladnije sa kišom u nižim i snijegom u višim predjelima, te dnevnom temperaturom od tri do devet, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana doći će do prestanka padavina uz smanjenje oblačnosti na sjeveru i zapadu, a u ostalim krajevima padavine će se zadržati uz postepeno slabljenje.

Duvaće slab do umjeren vjetar, u Hercegovini na momente jak, sjevernog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do četiri, a dnevna od tri do devet, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica dva stepena Celzijusova, Kalinovik 15, Gacko i Han Pijesak 16, Ivan sedlo i Nevesinje 17, Sokolac 18, Zvornik, Bileća i Bijeljina 19, Prijedor, Brčko, Trebinje, Srebrenica, Mrkonjić Grad i Doboj 20, Neum, Sarajevo i Banjaluka 21, Višegrad, Mostar i Rudo 22, Foča 23, te Zenica 24 stepena Celzijusova.