latinica  ћирилица
25/04/2019 |  08:52 ⇒ 18:11 | Autor: B92

Novi DŽejms Bond – još jednom Danijel Krejg (VIDEO)

Producenti filma o DŽejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, danas su najavili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu, koga će opet igrati Danijel Krejg, a koji će, poslije nekoliko decenija, ponovo biti sniman na Јamajci, a glavni negativac je oskarovac Rami Malek.
DŽejms Bond - Foto: ilustracija
DŽejms BondFoto: ilustracija

Od Alberta R. Brokolija i studija MGM, a u režiji Kerija DŽodžija Fukunage, dolazi film u kojem Danijel Krejg peti put tumači lik agenta 007, koga je stvorio Јan Fleming. Reditelj Keri DŽodži Fukunaga potvrdio je da će, pored Krejga i Maleka, uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, DŽefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen.

U 25. izdanju, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Јamajci.

Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Lajtner, moleći ga za pomoć.

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Snimanje novog filma o agentu 007 biće u Pinvud studiju u Londonu, Italiji, na Јamajci i u Norveškoj. Producenti filma su izjavili: "Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Јamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mjesto gdje je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gdje su snimani "Doktor No" i "Živi i pusti druge da umru".

Očekuje se da ovaj nastavak u bioskope stigne 9. aprila sljedeće godine.