latinica  ћирилица
26/04/2019 |  14:33 | Autor: RTRS

SP sa 5.000 KM podržaće izgradnju Dnevnog centra u Kosovskoj Mitrovici

Na adresu Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji siglo je saopštenje Izvršnog Odbora Socijalističke Partije Republike Srpske koje je juče 25.aprila odlučilo da sa 5 000 KM pomogne izgradnju Dnevnog Centra "Podrži me" u Kosovskoj Mitrovici.
Milorad Arlov - Foto: RTRS
Milorad ArlovFoto: RTRS

Odluka IO SP je da još i svi njeni kadrovi indivudualno podrže ovaj veliki projekat posvećen za više od 130 bolesne djece i mladih sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji.

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji od 15.aprila do 30 juna provodi humanitarnu akciju u Republici Srpskoj i dijaspori za izgradnju Dnevnog centra "Podrži me", obezbijedio izradu projekta i pripremijo zemljište za izgradnju u Kosovskoj Mitrovici. Do sada se ovoj akciji odazvalo sedam lokalnih zajednica u Republike Srpske.

-  Hvala svima koji su pomogli i pozivamo sve koji mogu da pomognu ovaj značajan projekat preko žiro računa Odbora 5551000034196445. Kad ovo izgradimo i poklonimo ovoj kategoriji djece i mladih, kao da smo manastir sagradili na Kosovu i Meetohiji! Bar malo da vratimo matici Srbiji koja je mnogo uložila u više značajnih projekata u Republici Srpskoj - saopštio je predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.