latinica  ћирилица
31/05/2019 |  10:47 ⇒ 19:52 | Autor: RTRS

Zdravko Čolić večeras u Banjaluci nakon sedam godina

Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, Zdravka Čolića, koji će nakon sedam godina biti održan večeras u Banjaluci, sa početkom u 20 časova na Tvrđavi Kastel.
Koncert Zdravka Čolića - Foto: RTRS
Koncert Zdravka ČolićaFoto: RTRS

Zahvaljujući velikom interesovanju publike iz cijelog regiona, ostalo je još malo vremena da osigurate svoje mjesto na koncertu za pamćenje. Prodaja karata obara sve rekorde, a karte su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba,u agenciji Star Travel – Јevrejska 6, Banjaluka, na banjalučkom Trgu Krajine i u TC Mercator Borik.

Kapije Tvrđave Kastel biće otvorene već od 18 časova, a kako bi hiljade posjetilaca obezbijedilo svoje mjesto na vrijeme, te kako bi bezbjednosne procedure bile blagovremeno ispoštovane. Ulaz na koncert biće otvoren na glavnom ulazu tvrđave – ulaz od banjalučke Tržnice, dok će ulaz za sve one koji su obezbijedili VIP ulaznice biti otvoren kod restorana Kazamat.

Povodom koncerta, od 17 časova i 30 minuta do 24 časa biće obustavljen saobraćaj, i to – Ulica Teodora Kolokotronisa, na dijelu Bulevara cara Dušana do Ulice Đure Daničića, na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice Kralja Petra I Karađorđevića do ulice Teodora Kolokotronisa i u ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do kružnog toka u Ulici Patre. Mapa i druge informacije su na društvenim mrežama i na www.startravel.ba.

Organizator koncerta je agencija Star Travel, a prijatelj koncerta Nova banka a.d. Banjaluka.