X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
10/06/2019 |  17:57 ⇒ 20:04 | Izvor: RTRS

Mićić: Ne želim podjele na patriote i izdajnike

Uoči održavanja Skupštine GO SDS Bijeljina Mićić Mićić predsjednik bijeljinskog SDS rekao je, komentarišući predstojeće izbore za predsjednika SDS, da ne želi podjele na patriote i izdajnike u stranci.
Mićo Mićić - Foto: RTRS
Mićo MićićFoto: RTRS

Izbori u SDS-u održaće se 30.juna , a trenutno, osim Mićićakojeg je ranije za to mjesto predložio bijeljinski SDS, figurira još nekoliko kandidata za novog predsjednika - Šarović, Miličević...

-Izbori u SDS-u će se održati 30.juna u Banja Luci, Bijeljini ili Istočnom Sarajevu. Mene je prethodni IO GO SDS Bijeljina predložio za kandidata , a novi saziv kojeg dobijamo danas treba da to potvrdi. Ali, mislim da je mnogo bitnije da se svi kandidati slože i ujedine, da ne dijelimo stranku, da na Skupštinu SDS-a izađemo sa jednim kandidatom. Da li ću biti ja, Šarović ili Miličević nebitno je. Bitno je da jedinstvo stranke bude u prvom planu, bez podjele na patriote, izdajnike, i tajkune - naveo je on.

Mićić je danas na Skupštini GO SDS Bijeljina bio jedini kandidat za predsjednika bijeljinskog SDS-a. Delegati biraju i novi saziv GO SDS Bijeljina.