latinica  ћирилица
25/12/2019 |  12:53 ⇒ 30/01/2020 | 13:05 | Autor: RTRS

HARMONIKA SVIRA DISKO - Novogodišnji program (FOTO/RTRS, 20.15)

Ove godine Radio-televizija Republike Srpske i Redakcija zabavnog programa spremaju za svoje gledaoce nesvakidašnji program u najluđoj noći.

Otvoreni program uz mnoštvo zanimljivih priloga, uključenja i gostiju, ekipa RTRS-a sprema već od jutarnjih časova, ali pravi spektakl gledaoce očekuje u večernjim časovima.

Kroz veliki produkcijski studio RTRS-a smjenjivaće se zvijezde u pjesmi, igri, plesu i zabavi. Za sve ukuse sprema se po nešto. 

Program je koncipiran tako da će u studiju biti prisutni narodni orkestar i muzički bend, a plan je da se narodnjaci takmiče sa zabavnjacima.

Dva voditeljska para prate goste u studiju. Ispred narodnjaka to će biti Verica Kalaba i Srđan Radanović, a ispred zabavnjaka Sandra Đukanović i Danijel Dakić.

Osim pjevačkih zvijezda, u studiju će biti prisutne i voditeljske zvijezde. Kolege koje se pojavljuju pred kamerama, iz Banjaluke i Informativno tehničkih centara RTRS-a, takođe će biti prisutne u studiju i učestvovaće u simpatičnim igrama, koje je ekipa Zabavnog programa osmislila za njih i tako će biti zaduženi za dobru atmosferu i smijeh u studiju i ispred malih ekrana.

Osim učešća u igrama, kolege voditelji će se takođe takmičiti u pjevanju. Samo da bismo zagolicali maštu gledalaca otkrićemo da će RTRS-ova "Brena" tj. Biljana Knežević, nastupati sa "pravom" Lepom Brenom.

Cjelokupnu atmosferu u studiju začiniće i plesne grupe, koje će pratiti zabavnjake, i KUD-ovi koji će pratiti narodnjake.

Novogodišnje čestitke i poruke gledaocima RTRS-a uputiće i svjetske i regionalne zvijezde kao što su: Novak Đoković, Zdravko Čolić, Gorica Popović, Irfan Mensur... 

Osim velikog broja pjevača, glumaca, plesača, voditelja RTRS-a, Lepa Brena će biti šlag na torti i zvijezda večeri. Ona je svoju karijeru gradila na pjesmama između pop i narodnog žanra i ona je ta koja će gledaocima na kraju poručiti da u muzici nema granica, da je sve stvar ukusa!

Uz Lepu Brenu u studiju RTRS-a nastupaće u timu zabavnjaka - Željko Vasić, Bojan Marović, Aco Regina, Đorđe Čavić, Vanja Mišić, Maja Tatić, Romana Panić.

A u timu narodnjaka na sceni će se smjenjivati Sanja Đorđević, Nevena Stojković, Mira Mirković, Benjamin Kličić Baja, Marko Kostić, Ceca Vidović, Željko Đmura.

Pozivamo sve gledaoce, koji Novu godinu dočekuju u svom toplom domu, da budu uz program RTRS-a od 20.15 pa do iza ponoći, jer ekipa Zabavnog programa obećava najspektakularniji novogodišnji program u BiH.