latinica  ћирилица
10/03/2020 |  12:50 ⇒ 12:57 | Autor: Agencije

Er Srbija otkazuje letove zbog virusa korona

Kompanija ER Srbija saopštila je da će sprovesti današnju odluku Vlade Srbije o zabrani ulaska u Srbiju putnika iz zemalja najugroženijih virusom korona, kao i da će u skladu sa situacijom otkazivati pojedine letove.

- U skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Er Srbija će sprovesti odluku Vlade kojom se zabranjuje odnosno ograničava dolazak u Republiku Srbiju stranim državljanima koji dolaze iz država odnosno područja sa intenzivnom transmisijom bolesti COVID-19 (sa područja: Italije, Narodne Republike Kine, Јužne Koreje, Švajcarske i Irana) - saopšteno je iz Er Srbije.

Dodaje se, da je imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom virusa korona, Er Srbija odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima.

U tom smislu, kompanija je postavila posebnu veb-stranicu www.airserbia.com/sr_latin/informacije/letovi/list-otkazanih-letova putem koje putnici mogu da se upoznaju sa trenutnim statusom njihovih letova.