latinica  ћирилица
23/06/2021 |  17:09 ⇒ 24/06/2021 | 10:56 | Autor: RTRS

RTRS stiže u vaš kraj - budite uz Karavan Vikend jutra (VIDEO)

RTRS stiže i u vaš kraj! Karavan Vikend jutra dolazi u Potkozarje, Semberiju, Posavinu, Hercegovinu, Sarajevsko-romanijsku regiju i u Krajinu da kroz regionalne centre predstavi tradiciju, igru, pjesmu i priče i upozna svaki kraj pojedinačno.
Karavan Vikend jutra - Foto: RTRS
Karavan Vikend jutraFoto: RTRS

Emisije realizujemo sa trgova, a govorićemo o vašim i našim gradovima, turizmu, hrani i piću, kulturno-istorijskim znamenitostima.

Ugostićemo talentovanu djecu, prave domaćine, uspješne privrednike i poljoprivrenike, ljude sa neobičnim zanimanjima, kulturno- umjetnička društva iz tih krajeva.

Kuvaćemo zajedno, igraćemo zajedno, ali ćemo i zapjevati zajedno, planiramo ugostiti umjetnike iz svakog kraja, te ćemo tako u Prijedoru zapjevati uz Halida Muslimovića, u Zvorniku uz Nadu Obrić…

Јuli i avgust rezervisali smo za šest regija Republike Srpske, te se tako gledamo uživo svake nedjelje od 7.00 do 12.00 časova!

Kroz petočasovni program vode vas Verica Kalaba i Srđan Radanović, uz pomoć naših kolega iz IT centara, a u ulozi domaćina u svome kraju ste upravo vi, dragi naši gledaoci!

Od 4.jula svake nedjelje na prvom programu RTRS-a od 7.00 do 12.00 časova rezervišite vrijeme za Karavan Vikend jutra!