latinica  ћирилица
17/07/2021 |  18:14 ⇒ 19:37 | Autor: SRNA

Kovačević: Besramne obmane opozicije, SNSD predložio jačanje Srpske

Bez obzira na besramne obmane koje dolaze iz raštimovanog hora opozicije, u Republici Srpskoj ne postoji apsolutno niko ko bi mogao povjerovati da se SNSD zalaže za ukidanje bilo koje institucije ili nadležnosti Srpske, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- Ukoliko /Јelena/ Trivić i /Milan/ Miličević nemaju intelektualni kapacitet da shvate da je SNSD u stvari predložio jačanje Republike Srpske, a slabljenje BiH, nažalost unutar bošnjačke političke strukture to i te kako razumiju, pa je teško za očekivati da bi jedna takva ideja i inicijativa mogla biti i realizovana - rekao je Kovačević.

Ukoliko je njihov strah da će biti manje pozicija za kandidature, dodao je Kovačević, u tom smislu nema potrebe da brinu.

- Ono što čujemo iz opozicionih stranaka jeste da i kada bi bilo 100 kandidatskih pozicija, to opet ne bi bilo dovoljno da njih dvoje budu kandidati - naglasio je Kovačević.

Međutim, rekao je on, to je već čisto unutarstranačka stvar za opoziciju, a nikako nije problem ni za SNSD, niti za građane Srpske.

- Bilo bi samo dobro da svoje lične sujete i lične interese ne stavljaju ispred Republike Srpske i njenih građana -zaključio je Kovačević.