latinica  ћирилица
23/09/2022 |  22:16 | Autor: SRNA

Stevandić: Pobjeda u svim izbornim jedinicama nesporna

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras na Palama da je pobjeda ove stranke na opštim izborima nesporna u svim izbornim jedinicama.
Nenad Stevandić -
Nenad Stevandić

On je rekao novinarima prije stranačke tribine da kandidati Ujedinjene Srpske ne koriste ružan jezik i nikoga ne vrijeđaju, te da im je put do pobjede zagarantovan uprkos brojnim podmetanjima.

"Nećemo zaboraviti podršku ljudi koji su se uključili van bilo kog političkog spektra, koji će prvi put da glasaju radi nas", poručio je Stevandić koji je nosilac kandidatske liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri.

On je istakao da su građani to dobro razumjeli tako da će se put uspjeha Ujedinjene Srpske nastaviti i nakon izbora.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike u Izbornoj jedinici osam Slavka Brezo rekla je novinarima da je ova stranka prepoznata kao ozbiljna politička organizacija koja svaki dan bilježi rast u svim opštinama u Srpskoj.

Brezo je navela da će se prvenstveno zalagati za nova radna mjesta, dovođenje stranih investitora, ali i za razvoj svih grana privrede, za bolju infrastrukturu i bolje uslove života u Republici Srpskoj.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici tri Zoran Trapara rekao je da je osnovni zadatak da u svim izbornim jedinicama u Srpskoj imaju po jednog poslanika.

Na tribini Ujedinjene Srpske na Palama večeras su predstavljeni kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.