latinica  ћирилица
28/09/2022 |  21:05 ⇒ 21:06 | Autor: SRNA

Stevandić: Ujedinjena Srpska jedan od favorita na izborima

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nenad Stevandić rekao je na tribini u Prijedoru da je ova stranka jedan od favorita na predstojećim opštim izborima.
Ujedinjena Srpska - Prijedor - Foto: SRNA
Ujedinjena Srpska - PrijedorFoto: SRNA

Stevandić je izrazio zadovoljstvo posjećenosti skupova Ujedinjene Srpske tokom predizborne kampanje, navodeći kako su sve sale bile popunjene.

On je i u Prijedoru izrazio zadovoljstvo velikim brojem građana na tribinama kao i zbog znatne podrške i "višemilionskih pregleda" na društvenim mrežama.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Milan Petković očekuje u ovoj izbornoj jedinici direktan mandat i za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlamentarnu skupštinu BiH, ističući da su dokaz za to odlični rezultati i odlična posjećenost tribina.

Nosilac liste ove stranke na Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Nenad Mejakić istakao je da je Prijedor spreman za to da Ujedinjena Srpska na ovim izborima izađe kao pobjednik.