latinica  ћирилица
17/09/2024 |  13:20 ⇒ 13:34 | Autor: RTRS

Ujedinjena opozicija PDP-SDS-Volja naroda: Posvetićemo se razvojnim aspektima Novog Grada

U eri digitalne kuluture, posebnu pažnju posvetićemo mladima, kako bi ih vratili "pisanoj riječi", istakao je Dušan Gašić kandidat koalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS - Volja naroda za načelnika opštine Novi Grad.
Ujedinjena opozicija PDP-SDS-Volja naroda, Novi Grad - Foto: RTRS
Ujedinjena opozicija PDP-SDS-Volja naroda, Novi GradFoto: RTRS

- U tom smislu nabavićemo i obogatiti književni fond naše biblioteke, obnovićemo našu Kino salu da mogu da nam se predstave naši mladi umjetnici kojih u ovom momentu imamo na školovanju i u svijetu - kaže Gašić.

Mladen Šumar, nosilac odborničke liste Ujedinjene opozicije PDP - SDS - Volja naroda kaže da je njihov cilj da opština Novi Grad više nema status "nerazvijene opštine", a to će, kako kaže postići dobrom prekograničnom saradnjom i domaćinskim odnosom unutar opštinske administracije.

- Naš prioritet u narednom četverogodišnjem mandatu jeste da se posvetimo razvojnim aspektima. Osnovaćemo agenciju za razvoj, koja će biti sastavljena od profesionalaca, koja će se baviti tom tematikom, izrade razvojnih programa i implementacijom samih - navodi Šumar.

Predstavnici koalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS volja naroda naglašavaju da će se u narednom periodu rješavati pitanje grijanja u Novom Gradu.