latinica  ћирилица
17/09/2024 |  22:56 | Autor: RTRS

Јavor: Realizovaćemo infrastrukturne projekte u svakoj mjesnoj zajednici

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor izjavio je na predizbornom skupu ove stranke u Gomjenici da je siguran u pobjedu na predstojećim izborima i da će SNSD u naredne četiri godine realizovati infrastrukturne projekte u svakoj mjesnoj zajednici, jer to Prijedorčani zaslužuju.
SNSD Prijedor - Foto: SRNA
SNSD PrijedorFoto: SRNA

Јavor je istakao da je infrastruktura generalno problem svakog mjesta i da se SNSD trudi da upravo sluša glas naroda i rješava ono što oni smatraju da je prioritetno.

On je naveo da mještane Gomjenice najviše muči dugogodišnji problem kanalizacione mreže, za šta je obezbijeđeno milion KM, te će biti raspisan tender kroz desetak dana.

Јavor je najavio da će u ovoj mjesnoj zajednici u okviru škole biti izgrađena fiskulturna sala, za šta je, uz podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, obezbijeđeno 650.000 KM.

- Prva faza izgradnje treba da počne za 10 do 15 dana - rekao je Јavor.

On je naveo i da ga veoma raduje činjenica da su sve tribine SNSD-a u bilo kojem mjestu izuzetno posjećene.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Dražena Mršić rekla je da je Prijedor prepoznatljiv po tome što svi građani, bez obzira na njihovu političku opredijeljenost ili vjersku i nacionalnu pripadnost, imaju jednake mogućnosti za lijep i dostojanstven život.

- To je politika koju vodi Gradski odbor SNSD-a Prijedor već dugi niz godina u saradnji sa republičkim organima vlasti - rekla je Mršićeva.

Kandidat za odbornika Bojana Vučenović istakla je da SNSD vodi takvu politiku da je svaki čovjek važan, pogotovo u Prijedoru.