latinica  ћирилица
19/09/2024 |  18:59 ⇒ 21:50 | Autor: RTRS

Gašić: Posebnu pažnju posvetiti turističkim potencijalima Banje Lješljani

Turistički potencijali Banje Lješljani još uvijek su nedovoljno iskorišćeni. Zbog toga ćemo ovom pitanju posvetiti posebnu pažnju, naglasio je Dušan Gašić, kandidat Ujedinjene opozicije PDP-SDS Volja naroda, za načelnika opštine Novi Grad.
Ujedinjena opozicija - Foto: RTRS
Ujedinjena opozicijaFoto: RTRS

- Opštinska vlast nije u stanju da dovede pitku vodu u Banju Lješljani. Vidi se da izuzetno ljekovita voda otiče u potok. Svi potencijali razvoja zdarvstvenog, sportskog, rekreativnog i seoskog turizma kroz zdravu hranu su neiskorišćeni - rekao je Gašić.

Banja Lješljani je prirodni biser i mora što prije da bude u funkciji razvoja Novog Grada, istakao je Mladen Šumar, nosilac liste za odbornike koalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS Volja naroda.

- Doktor Gašić sa novim timom ljudi, kako je to navedeno u izbornom programu, će ovaj resurs iskoristiti u sveopštem razvoju opštine Novi Grad. Organizovaće i izgraditi moderni zdarvstveni centar - rekao je Šumar.

Kroz javno privatno partnerstvo ova lokalna zajednica bi mogla da krene u jedan novi razvoj turizma poručili su iz Ujedinjene opozicije PDP-SDS Volja naroda.