latinica  ћирилица
19/09/2024 |  20:01 ⇒ 21:45 | Autor: RTRS

Dodik: Pezerović najbolji izbor za Kotor Varoš

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da je kandidat ove stranke za načelnika opštine Kotor Varoš Nenad Pezerović najbolji izbor za ovu lokalnu zajednicu.
SNSD u Kotor Varošu - Foto: Ustupljena fotografija
SNSD u Kotor VarošuFoto: Ustupljena fotografija

Dodik je istakao da je neophodno da Kotor Varoš bude dio porodice SNSD-a, jer je sa aktuelnom lokalnom vlašću zaustavljen razvoj opštine.

- Kotor Varoš posrće u posljednjih osam godina zbog političkih podjela. Međutim, nakon 6. oktobra ova lokalna zajednica biće politički stabilna, na čelu sa novim načelnikom Pezerovićem - naveo je Dodik na tribini SNSD-a.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da u Kotor Varošu ima mladih koji žele da ostanu na ovim prostorima i poručila im da njima pripada budućnost.

- Garancija za bolji Kotor Varoš je SNSD i budući načelnik Nenad Pezerović, kao i odbornička lista na čelu sa Draganom Petrušić. Od budućeg načelnika očekujemo da vodi brigu o interesu svih građana i o Republici Srpskoj, jer on to razumije za razliku od sadašnjeg načelnika - poručila je Cvijanovićeva.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Nenad Pezerović rekao je novinarima da Kotor Varoš više ne može da čeka i da mora mnogo bolje, više i poštenije.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Dragana Petrušić rekla je novinarima da Kotor Varoš bira između pobjede i stagnacije.