latinica  ћирилица
20/09/2024 |  13:21 ⇒ 13:22 | Autor: RTRS

SPS: Duško Miletić - Kandidat koji gradi na temeljima rada i porodičnih vrijednosti

Socijalistička partija Srpske predstavila je nocioca liste SPS-a za Grad Prijedor Duška Miletića.
Duško Miletić - Foto: Ustupljena fotografija
Duško MiletićFoto: Ustupljena fotografija

Duško Miletić, prepoznat kao vrijedan i pouzdan član lokalne zajednice, odlučio je da svoj rad i posvećenost prenese i na političku scenu, kandidujući se za predstojeće izbore, navodi se u saopštenju SPS-a.

- Miletićeva karijera i životna filozofija zasnovani su na osnovnim vrijednostima koje njeguje – porodici, predanom radu i odgovornosti prema društvu. Kroz dugogodišnji angažman, Miletić se dokazao kao osoba koja razumije stvarne potrebe građana. Njegova profesionalna karijera obuhvata rad u nekoliko sektora, gdje se istakao kao vođa koji uvijek teži napretku i stvaranju boljih uslova za sve. U lokalnoj zajednici posebno se posvetio razvoju infrastrukture i podršci malim preduzetnicima, vjerujući da su ekonomski rast i otvaranje novih radnih mjesta ključ za budući prosperitet - naglašavaju iz SPS-a.

Pored svog profesionalnog uspeha, Miletić uvijek ističe porodicu kao svoj najveći oslonac.

- Kao suprug i otac, svjestan je koliko su jake porodične veze važne za stabilnost svakog društva. Njegova supruga i djeca, kao i šira porodica, aktivno učestvuju u lokalnim projektima i podržavaju ga u njegovom radu, te zajedno predstavljaju pravi primjer porodične solidarnosti i međusobne podrške - navode iz SPS-a.

Iz SPS-a ističu da "Miletić nije samo kandidat; on je čovjek koji vjeruje u snagu zajedničkog rada i porodičnih vrijednosti".

- Njegova vizija za budućnost usmjerena je ka stvaranju zajednice u kojoj su svi jednako važni – od najmlađih do najstarijih. Kroz unapređenje lokalne infrastrukture, podršku obrazovanju i podsticanje mladih na aktivizam, Miletić želi da osigura da svaka porodica u njegovom okruženju osjeti boljitak. Na predstojećim izborima, Miletić nudi transparentnost, odgovornost i iskrenu brigu za svoje sugrađane, oslanjajući se na vrijednosti koje i sam svakodnevno živi. Njegova vizija budućnosti obuhvata zajednicu u kojoj porodice mogu da rastu i napreduju u zdravom i stabilnom okruženju - poručuju iz SPS-a.