latinica  ћирилица
20/09/2024 |  16:18 ⇒ 16:25 | Autor: RTRS

Pejčić: Podržavamo incijative koje promovišu zdrave navike

Podržavamo sve inicijative koje promovišu aktivne načine kretanja, smanjenje emisije štetnih gaosva i zdrave navike, rekao je kandidat Repibličke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić, govoreći o inicijativi ove stranke nazvanoj "Biciklom do posla".
Republička stranka Srpske - Foto: RTRS
Republička stranka SrpskeFoto: RTRS

- Nova Gradska uprava će posvetiti dužnu pažnju izgradnji mreže biciklističkih staza, zelenih oaza za odmor i rekreaciju. Oslobodićemo trg za pješake i bicikliste i raditi na promociji urbanih načina kretanja, te zdravih navika što doprinosi i zdravlju naših sugrađana - naveo je Pejčić.

Ovo je jedan od šest projekata koje su odbornici Republičke stranke Srpske inicirali u gradskom parlamentu, čijom realizacijom će život građana Bijeljine prema riječima Mileta Pejčića biti bolji.

Lana Milošević, kandidat Republičke stranke Srpske za odbornika u Skupštini grada Bijeljina predstavila je jednu od inicijativa ove stranke pod nazivom "Biciklom do posla", koja predstavlja omogućavanje građanima Bijeljine da do svojih radnih mjesta u užem centru grada dođu biciklima.