latinica  ћирилица
21/09/2024 |  21:25 ⇒ 21:33 | Autor: RTRS

Lipovčić: Prepoznati ono što nudi Koalicija "Za bolji Teslić"

Suzana Lipovčić, nosilac liste Koalicije "Za bolji Teslić" Demos-Ujedinjena Srpska očekuje da će Teslićani prepoznati ono što nude kandidati za odbornike ove koalicije.
Suzana Lipovčić i Nenad Stevandić - Foto: RTRS
Suzana Lipovčić i Nenad StevandićFoto: RTRS

- Opštinski odbor Demos i Ujedinjena Srpska su formirali zajedničku kandidatsku listu Zajedno za bolji Teslić Demos Ujedinjena Srpska. Nadamo se da su građani opštine Teslić već prepoznali naše ljude na listi, koji su spremni da rade za bolji Teslić jer Teslić to zaslužuje - rekla je Lipovčićeva,

Poslije ovih izbora Teslić bi trebalo da živi svoje najbolje godine, istakli su predsjednik Ujedinje Srpske Nenad Stevandić i kandidat koalicije Za bolji Teslić Siniša Božić.

- Ono što se nadam, što se tiče same koalicije, je to da ćemo imati tri odbornika i da ćemo biti veoma bitan politički subjekat poslije izbora - naveo je Božić.

Stevandić je istakao da očekuje da će svi građani biti svjesni da daju doprinos da bi Teslić ušao u fazu u kojoj će živjeti svoje najbolje vrijeme, kako je naveo, i sa odbornicima i sa načelnikom koji razumije na koji način ovaj grad može da se pokrene jer je, kaže činjenica da je on u zadnjih nekoliko godina stao.

Koalicija Za bolji Teslić Demos-Ujedinjena Srpska podržava Snsd-ovog kandidata za načelnika Nedeljka Kerića.