latinica  ћирилица
22/09/2024 |  16:49 ⇒ 23/09/2024 | 07:32 | Autor: RTRS

Ujedinjena Srpska: Podrška Preliću za načelnika Rogatice

Ujedinjena Srpska posvećuje veliku pažnju i manjim opštinama. U Rogatici se predstavila sa kompletnom listom kandidata za skupštinu opštine, koji će raditi na razvoju ove lokalne zajednice poručio je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevanić na predizbornom skupu stranke u toj opštini.
Ujedinjena Srpska u Rogatici - Foto: Ustupljena fotografija
Ujedinjena Srpska u RogaticiFoto: Ustupljena fotografija

- Male opštine su za nas najvažnije i ako male opštine budu nestajale ni veliki gradovi se neće održati. Tako da je to projekat Ujedinjene Srpske, da sve male opštine imaju svoju Strategiju razvoja, da ona ne bude blokirana i da u Vladi Republike Srpske bude prohodno. To je neki model Ujedinjene Srpske - brza saradnja Vlade i lokalnih zajednica - rekao je Stevandić.

Ujedinjena Srpska očekuje bolji uspjeh na predstojećim lokalnim izborima nego prije četiri godina kada su u SO Rogatici imali jednog odbornika, rekao je nosilac liste za loklani parlament Velibor Đurić, najavljujući prioritet u budućem radu.

- Akcenat stavljamo na najmlađe, djecu, sport, kao i na boračku populaciju i ratne vojne invalide kojima treba uvijek pomoć - naveo je Đurić.

Ujedinjena Srpska će, na predstojećim izborima, podržati kandidata SNSD-a za načelnika Rogatice, Ninoslava Prelića, poručeno je sa skupa.