latinica  ћирилица
22/09/2024 |  19:28 ⇒ 20:58 | Autor: SRNA

Lazić: Saradnja - ključ za brži razvoj Semberije

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić danas je zajedno sa kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada posjetio Novo naselje Јanja čijim mještanima su poručili da je saradnja ključ za brži razvoj Semberije.
Bijeljina, kandidat SNSD Mikajlo Lazić za gradonačelnika - Foto: SRNA
Bijeljina, kandidat SNSD Mikajlo Lazić za gradonačelnikaFoto: SRNA

- U svim našim mjesnim zajednicama, i u gradu i u selu, poruka je jasna - osim što mora da bude brži i efikasniji, razvoj Semberije mora da bude ravnomjeran. Moramo jednako ulagati u sve mjesne zajednice i osluškivati potrebe građana - rekao je Lazić.

On je podsjetio da je Novo naselje Јanja jedno od najvećih povratničkih naselja, ne samo u Semberiji, nego i šire.

- Oni koji su jednom sve izgubili u vihoru rata ne zaslužuju da godinama, pa i decenijama čekaju ono najosnovnije. To je ono što želimo da promijenimo - rekao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina Bojan Savić poručio je da Lazić iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasan cilj.

- Naš doktor Lazić će ozdraviti cijelu Semberiju, svaku mjesnu zajednicu, baš kao što ozdravlja i svoje pacijente. Imamo cijeli set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim - istakao je Savić.

On je napomenuo da stanovnici Semberije ne traže "kule i gradove", nego realne stvari koje se, uz odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci ili do godinu ili dvije dana.

- Nemamo više vremena za gubljenje, vrijeme je da se prihvatimo posla - poručio je Savić.

Sa građanima su razgovarali i kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Mladen Milić, Željana Arsenović, Dragana Kukarić i Vedrana Panić.