latinica  ћирилица
23/09/2024 |  20:22 | Autor: RTRS

Nezavisni pokret "Svojim putem": Dosljednost, transparentnost i zalaganje prioriteti

Nezavisni pokret "Svojim putem" - Igor Radojičić u Han Pijesku ima za cilj da osvoji jedno odborničko mjesto, kako bi se glas pokreta čuo naredne četiri godine. Nosilac liste, Vlado Ostojić kaže da će se boriti za red, pravdu i dobra rješenja.
NP "Svojim putem" - Foto: RTRS
NP "Svojim putem"Foto: RTRS

- Mi smo krenuli svojim putem idemo s odborničkom listom na kojoj sam ja nosilac. Nadam se da će naš pokret u Han Pijesku biti parlamentarna partija - naglasio je Ostojić.

Nezavisni pokret "Svojim putem" osnovan je da zaštiti institucije Srpske, navodi predsjednik pokreta Igor Radojičić i dodaje da su za opšte dobro, dosljednost, transparentnost i zalaganje prioriteti.

- Naša lista sa Vladom Ostojićem na čelu ima zadatak da u naredne četiri godine bude ozbiljan stabilizirajući stručni faktor za Han Pijesak kao što ćemo i u drugim opštinama i gradovima Srpske biti konstruktivni stručni profesionalni i strateški razmišljati o svakom gradu i opštini u Republici Srpskoj - naveo je Radojičić.

Nezavisni pokret "Svojim putem" Igor Radojičić najmlađa je politička partija u Srpskoj, rečeno je na tribini u Han Pijesku.