latinica  ћирилица
23/09/2024 |  21:16 ⇒ 21:16 | Autor: RTRS

PDP: Stanivuković za kratko vrijeme uradio mnogo za Kuljane

Kuljani se brzo razvijaju, u ovom mjestu živi mnogo mladih ljudi, a Stanivuković sa svojim timom u kratkom periodu uradio je mnogo, poručio je u Kuljanima kod Banjaluke nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Branislav Borenović.
PDP u Kuljanima, Banjaluka - Foto: RTRS
PDP u Kuljanima, BanjalukaFoto: RTRS

- Saobraćajnice, vrtić i sve ono što su osnovne isnfrastrukturne potrebe za život u jednoj mjesnoj zajednici u Banjaluci. Ubijeđen sam da će djela pobijediti u Kuljanima i pokazati da ljudi hoće konkretne rezultate - rekao je Borenović.

Gdje god da smo došli, podrška je ogromna - poručili su predstavnici PDP-a na skupu.

- Mještani Kuljana mogu da vide zašto je potrebno glasati za djela i nastaviti sa izgradnjom saobraćanica, ali i besplatnih placeva koji će omogućiti da mladi bračni parovi sviju svoje gnijezdo u Kuljanima - poručio je kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Bojan Kresojević.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Tanja Vukomanović pozvala je sve ljude da izađu na izbore 6. oktobra.

- Sva ova podrška na tribinama je nevjerovatna, ali ona se računa samo onda je oni verifikuju i na izborima - rekla je Vukomanovićeva.

Ovo je, kažu, dovoljan pokazatelj da Banjaluka prepoznaje djela i da glasa za djela.