latinica  ћирилица
23/09/2024 |  21:54 | Autor: RTRS

Stanivuković: Škola u Adi veličanstven projekat; Ulagati u mladost i obrazovanje

Veličanstven projekat je završen ovdje u Adi, a to je izgradnja moderne škole, koja je rađena po svim svjetskim standardima i to je projekat vrijedan pet miliona KM. Škola se dugo čekala, čekala je ne samo Ada, nego cijela Banjaluka, rekao je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković.
PDP u Adi, Banjaluka - Foto: RTRS
PDP u Adi, BanjalukaFoto: RTRS

- Јednu smo školu završili ovdje u Adi, projekat vrijedan pet miliona KM, koji mnogo znači ovdje za ovo predivno i važno naselje. Pored ove škole, planiramo vrlo brzo početi gradnju škole na Paprikovcu. To su djela. Ulagati u obrazovanje, u mladost i danas dobiti takve objekte za obrazovanje je sjajna perspektiva za edukativni sistem, ne samo u Banjaluci nego i u cijeloj Srpskoj - rekao je Stanivuković na tribini u mjesnoj zajednici Ada.

Sve što je potrebno za jedno naselje, to smo i uradili, rekao je Stanivuković.

- Ovdje je važno da uradimo jedan višenamjenski objekat za koji već pripremamo projekat, kao i objekat porodične ambulante, zgradu mjesne zajednice, još jedan objekat za kulturno-umjetničko društvo, sport, rekreaciju, itd. To su objekti koje ovo naselje treba da ima - kaže Stanivuković.

Imamo planove za dalje koji su podjednako važni, kao i djela koja su iza nas, poručio je Stanivuković.