latinica  ћирилица
24/09/2024 |  12:57 | Autor: RTRS

Žižović: U Posušje po pobjedu

Fudbaleri Borca premijerligašku trku nastavljaju u Posušju, a put Hercegovine otišli su sa ciljem da se domognu tri boda.
Mladen Žižović (foto: FK Borac) -
Mladen Žižović (foto: FK Borac)

Večeras ih čeka posljednji trening uoči utakmice, a Mladen Žižović, šef stručnog štaba, uvjeren je da će ekipa pokazati pravu reakciju nakon minulog poraza.

- Posušje je veoma kvalitetna ekipa koja ima nekoliko pojedinaca na koje ćemo morati da obratimo pažnju. Za nas je dobro što nakon derbija sa Sarajevom imamo još jedan izazov i uvjeren sam da ćemo pokazati reakciju nakon poraza. Naš cilj je da ostvarimo pobjedu i da se domognemo tri boda. Poštujemo ekipu Posušja, ali smatram da imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača i dovoljno sampouzdanja da iz situacije u kojoj se nalazimo izađemo još bolji. Imamo određenih kadrovskih problema, a nakon večerašnjeg treninga odlučićemo se za igrače koji su najspremniji i koji će dati sve od sebe za pobjedu - rekao je Žižović.

Za dvoboj sa Posušjem upitan je kapiten Srđan Grahovac, dok je od ranije van stroja David Vuković.

Stručni štab zna i odakle prijeti i najveća opasnost u predstojećoj utakmici.

- Posušje je ekipa koja ima kvalitetan vezni red i veoma su opasni u tranziciji. Vidi se u njihovoj igri da su dugo na okupu i smatram da je to njihova najveća snaga. Ipak, mi znamo sve njihove prednosti i mane i ne sumnjam da ćemo biti pravi u toj utakmici. Ponavljam, naša ambicija je da ostvarimo pobjedu i da se sa tri boda vratimo u vrh tabele - rekao je Žižović.

Utakmica na stadionu "Mokri Dolac" na programu je u srijedu sa početkom u 18.00 časova.