latinica  ћирилица
24/09/2024 |  15:45 | Autor: SRNA

DNS očekuje veliku podršku Prijedorčana

Gradski odbor DNS-a Prijedor očekuje da će Prijedorčani u velikom broju podržati njihove kandidate za odbornike u gradskoj skupštini i kandidata za gradonačelnika Slobodana Јavora, kojeg podržava devet političkih partija.
DNS - Foto: ilustracija
DNSFoto: ilustracija

- Listu odborničkih kandidata DNS-a čine mladi ljudi koji su se već dokazali na ličnom i porodičnom planu - navodi se u saopštenju.

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora Luka Đervida rekao je da DNS želi učestvovati u svim započetim projektima i rješavanju problema kanalizacione mreže tamo gdje je to potrebno.

- Radićemo na poboljšanju saobraćajne slike, uređenju saobraćajnica, prilaza školama i vrtićima kako bismo povećali bezbjednost u saobraćaju naših najmlađih sugrađana. Predlagaćemo i podržati sve investicije i aktivnosti koje vode ka dodatnoj gradnji da Prijedor ne zaostaje za drugim gradovima - rekao je Đervida.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Zoran Šikman poručio je da će se zalagati za rasterećenje saobraćaja tako što će smanjiti svakodnevnu gužvu, buku i zagađenje vazduha.

- Zahtijevaću nastavak radova na izgradnji obilaznice, izgradnju novih raskrsnica i kružnih tokova, kao i obnavljanje i proširenje saobraćajne signalizacije u svim naseljima. Potenciraću izgradnju biciklističkih staza, novih pješačkih zona i namjenskih parkova - dodao je Šikman.