latinica  ћирилица
24/09/2024 |  19:40 ⇒ 21:58 | Autor: SRNA

DEMOS i Ujedinjena Srpska formirali zajedničku listu u Tesliću, podrška Keriću za načelnika

Opštinski odbori DEMOS-a i Ujedinjene Srpske u Tesliću formirali su zajedničku listu "Zajedno za bolji Teslić" koja podržava kandidata SNSD-a za načelnika opštine Nedeljka Kerića.
Nedeljko Kerić i Nedeljko Čubrilović - Foto: SRNA
Nedeljko Kerić i Nedeljko ČubrilovićFoto: SRNA

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da bi ova stranka u Tesliću trebalo da postane parlamentarna.

- Ljudi koji su se našli na ovoj zajedničkoj listi zaslužuju podršku građana kako bi sutra mogli da budu dio Skupštine i skupštinske većina. Takođe, naš odbor je odlučio da podrži Kerića za načelnika opštine i vjerujemo u to da ova koalicija može da napravi presudan uticaj da bi Kerić bio načelnik - rekao je Čubrilović.

Kerić je zahvalio Čubriloviću za podršku i istakao da Teslić ima složnu i jaku koaliciju, da treba promjene i da će se one desiti 6. oktobra.

- Idemo dalje, idemo zajedno, idemo složno, idemo snažno. Imamo mnogo ideja, mnogo velikih projekata, konačno rješavanje vodovoda i vodovodne infrastrukture, poboljšanje putnih komunikacija sa regionalnim centrima, kao i samog grada, a zaustavićemo betonizaciju grada, bespotrebnu i bespravnu gradnju - rekao je Kerić.

On je dodao da će raditi na tome da bude više zelenih površina, parkova, šetališta, sve ono što je u Tesliću manjkalo proteklih 12 godina.

Nosilac liste "Zajedno za bolji Teslić – DEMOS i Ujedinnjena Srpska" Suzana Lipovčić pozvala je stanovnike stanovnike opštine Teslić da izađu na izbore 6. oktobra i da pruže podršku njihovim kandidatima jer se bore za istinske vrijednosti društva.

Ona je izrazila nadu da će Kerić 6. oktobra pobjediti na izborima za načelnika opštine.

- Ono što mi radimo ovdje u Tesliću, dokaz je dobrog rada, kao i prisustvo Čubrilovića koji je došao da podrži naš rad - navela je Lipovčićeva.