latinica  ћирилица
24/09/2024 |  21:58 ⇒ 22:41 | Autor: SRNA

Tribina DEMOS-a u Trebinju: Očekujemo jednog odbornika u Skupštini grada

Trebinjski odbor DEMOS-a organizovao je večeras predizbornu tribinu u Trebinju sa koje je poručeno da u Skupštii grada očekuje jednog odbornika, te da će se zalagati za ekonomsku stabilnost, obrazovanje, jačanje turizma.
Tribina DEMOS-a u Trebinju - Foto: SRNA
Tribina DEMOS-a u TrebinjuFoto: SRNA

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je novinarima da imaju kompaktnost kakvu nema nijedna politička partija.

- DEMOS je ponudio kandidate za Skupštine i u dva slučaja za načelnike lokalnih zajednica. Vjerujemo da će mnogi od njih uspjeti u skupštinama, da će kandidati za načelnike osvojiti mandate - rekao je Čubrilović.

Nosilac odborničke liste Aleksandra Koprivica rekla je novinarima da njihova lista ima 30 kandidata časnih i poštenih ljudi i da su u programu iznijeli njihove ideje vodeći se glavnim principima DEMOS-a - brizi o pojedincu i svakom građaninu Trebinja.

- Očekujemo jednog odbornika u Skupštini grada Trebinja i od njega ćemo insistirati da inicira sve što smo iznijeli u našem programu, a zalagaće se za ekonomsku stabilnost, obrazovanje, povratak i ostanak mladih u našem gradu i pojačanje turizma, jer je Trebinje prepoznato kao turistički centar - rekla je Koprivica.

Ona je istakla da DEMOS u Trebinju podržava kandidata SNSD-a i koalicije za gradonačelnika Mirka Ćurića, jer su stava da ono što je dobro ne treba mijenjati, već dobrim i kreativnim idejama poboljšati stanje koje trenutno jeste.

Kandidat za gradonačelnika Mirko Ćurić istakao je tokom tribine da su u prethodnom periodu završili ili je u toku završetak svega onoga što su zajedno obećali.

- Kao što smo radili u prethodnom periodu, u narednom treba samo da nastavimo. Put je utaban i ponosni smo sa svim što smo uradili. Trebamo da uradimo još više, od 7. oktobra ćemo da nastavimo da radimo i stvaramo da Trebinje bude bolje i snažnije - rekao je Ćurić.